Márciusi olvasási összegzés

Márciusban inkább a rövidebb történetekhez volt hangulatom, úgyhogy az 5 db regény mellett 3 képregényt és 10 novellát is elolvastam, amit a bejegyzésben található két képen láthattok összefoglalva.

nevtelen_18.png

Recenziós könyvek:

1. Császi Zsüliet: A múlt fogságában

- Smaragd kiadótól kapott recenzió - Korábban még nem olvastam az írónőtől, így teljesen ismeretlenül vágtam bele a kötetbe. Számomra a több idősíkon zajló cselekmény nagyon zavaró volt, mert nem csak a múlt és a jelen között váltakozott, hanem sok-sok apró emlék között ugráltunk az időben.

2. Aurora Lewis Turner: Lepkeszárnyak

- Az írónőtől kapott recenziós példány - Bár a kötet vége nem happy enddel zárult, de annyi apró utalás volt a cselekmény során, hogy efelé a befejezés felé tartunk, hogy nem lepett meg. Ettől függetlenül nagyon sajnáltam, hogy így ért véget Lloyd és Aurora története.

3. Mia Sosa: Oltári ramazúri

- Kossuth kiadós recenzió - Az írónő másik kötete, A legrosszabb esküvői tanú egy picivel jobban tetszett nekem. Bár ez a sztori is nagyon jól indított, de volt a közepén pár nagyon bizarr jelenet, amik nekem nem annyira jöttek be, így sajnos nem is tudtam annyira belemélyedni a cselekménybe.

Egyéb regények:

1.Riley Baker: Átkozott szerencse

- Nagyon szeretem Riley munkásságát, mert annyira aranyos romantikus történeteket szokott megálmodni, de ebből a második részből hiányzott nekem egy kicsivel több romantika. Bár kalandból és izgalomból több volt benne, mint az eddigi könyvekben, de hiányoltam a cuki, csöpögős jeleneteket. :D

2. Tomor Anita: Szeretlek, Hawaii!

- Már a sorozat első részét is nagyon szerettem és szerencsére a folytatásban sem kellett csalódnom. Jó sok bonyodalmat és viszontagságot kellett átvészeljenek a főszereplők, de nagyon tetszett, ahogy végig kitartottak egymás mellett és támogatták a másikat a bajban.

Képregények/képes könyvek:

1.Harry Potter Varázsalmanach

2. Donny Cates: A Galaxis Őrzői - A teljes gyűjtemény

3.Marvel Studios - Kérdések és válaszok

Novellák: 

1. Ludányi Bettina: Christy

2. Ruby Saw: Sorsok sorozat 8 része

3. Ruby Saw: Lovestruck

nevtelen2_2.png