Minden, ami könyv

Könyvmolylány20 könyves oldala

Szeptemberi olvasási összegzés

Szeptemberben több időt tudtam az olvasásnak szentelni, mint az előző hónapokban, illetve jobb könyvekhez is volt szerencsém, amikkel sokkal gyorsabban haladtam, így összesen 13 kötetet tudtam elolvasni, amelyeket az alábbiakban láthattok részletezve.

Tovább olvasom

Ludányi Bettina: Nyomodban (Nyomodban 1.) - értékelés

Még 2019-ben jelent meg Ludányi Bettina: Nyomodban c. regénye az Álomgyár Kiadónál, amit azóta számtalan frissebb megjelenés is követett. Több kötetet is volt már szerencsém olvasni az írónőtől (Kettőnk titka, Kettőnk bűne, Yanna titka, Mögötted!), de ez volt eddig az, ami a legkevésbé kötött le.

Tovább olvasom

Devney Perry: Indigo Ridge (Az Eden család 1.) - értékelés

Egy újabb friss megjelenésű Kossuth kiadós kötetről hoztam nektek az ajánlómat, mégpedig Devney Perry: Indigo Ridge című romantikus krimijéről, ami egy csodaszép élfestett kiadásban látott napvilágot.

Tovább olvasom

Stuart Moore: Thanos: Halálos ítélet - értékelés

A Szukits kiadó kínálatában eddig mindösszesen 14 része jelent meg a Nagy Marvel Regénysorozatnak, aminek a 10. részeként látott napvilágot még 2020-ban a Thanos: Halálos ítélet c. kötet. 

Tovább olvasom

Bodnár Alexandra (szerk.) - Monos Anett (szerk.): Lámpások Éjszakája - értékelés

Még 2022 halloweenjére jelent meg a C&H Projects gondozásában a Lámpások Éjszakája névre hallgató, halloweeni történeteket magába foglaló antológia, ami szám szerint 13 novellát tartalmaz mindösszesen 148 oldalon keresztül.

Tovább olvasom

Prem Rawat: Halld a belső hangod - értékelés

Prem Rawat egy indiai születésű szerző, aki már egészen négy éves kora óta tart előadásokat és szónoklatokat a békéről. Az édesapja nagyon nagy hatással volt rá és folytatva az ő útját, a világot járva próbálja mindenki felé a béke és a szeretet fontosságát közvetíteni. Szeptember végén jelent meg…

Tovább olvasom

Koppány Tímea: Ködcsempész - értékelés

Tarja Kauppinen korábbi két kötetét olvasva (A nép igazsága, A rendszer ellensége) kíváncsian vártam, hogy következőnek milyen regényötlettel kápráztat el. A két korábbi műve szatíra témakörben tárta az olvasók elé a groteszk valóságot, az írónő valódi neve alatt megjelent könyvével, a…

Tovább olvasom

Sarah Hogle: Megérdemlitek egymást - értékelés

Augusztus végén jelent meg a Kossuth kiadónál Sarah Hogle: Megérdemlitek egymást című romantikus-humoros kötete, ami egyúttal az első magyar megjelenésű könyve is az írónőnek, habár már 5 könyvvel büszkélkedhet az anyanyelvén.

Tovább olvasom

Szeptemberi bookhaul

Az előző hónapokkal ellentétben szeptemberben elég sok könyvet sikerült beszereznem, szám szerint 11 db-ot. Akad közöttük recenziós példány, book24-es megrendelés, illetve könyvfesztivál hétvégi vásárlás is.

Tovább olvasom

Gabriella Eld: Húsevők ketrece (Legendák a Bagolyvárosból 3.) - értékelés

A Főnix Könyvműhelynél jelent meg Gabriella Eld Legendák a Bagolyvárosból című sorozatának harmadik kötete is, ami a Húsevők ketrece névre lett elkeresztelve. Mindösszesen csak 168 oldal, úgyhogy csupán pár óra leforgása alatt a végére is lehet érni.

Tovább olvasom

Liane Moriarty: Hatalmas kis hazugságok - értékelés

Ebben a bejegyzésben egy Alexandra kiadós 2017-es megjelenésű kötetről olvashatjátok a véleményemet, ami nem más, mint Lioane Moriarty: Hatalmas kis hazusgágok c. romantikus krimi kötete egy jó adag verbális és nonverbális erőszakkal megtűzdelt egyveleggel.

Tovább olvasom
süti beállítások módosítása