Minden, ami könyv

Könyvmolylány20 könyves oldala

Tess Wakefield: Bíbor szívek - értékelés

Amióta megláttam, hogy érkezik a magyar fordítása az Álomgyár kiadó gondozásában a közkedvelt Bíbor szívek c. Netflix adaptációnak, azóta vártam, hogy olvashassam a kötetet. Én nagyon szerettem a belőle készült filmet és szerencsére a regény is hasonlómód teljes mértékben megvett magának.

Tovább olvasom

Pippa Grant: Jock Blocked - Elkapás - értékelés

Közel egy hónapja jelent még csak meg Pippa Grant: Elkapás c. kötete a Kossuth kiadónál, amit azóta már el is olvastam, úgyhogy meg is hoztam nektek róla a véleményemet. Köszönöm szépen a recenziós példányt a kiadónak!

Tovább olvasom

Aurora P. Hill: A Gyöngyös Korona (Serbeniai Krónikák 3.) - értékelés

Már a Serbeniai Krónikák első két része is teljesen lenyűgözött engem, úgyhogy alig vártam, hogy olvashassam a Gyöngyös koronát is. Szerencsére az írónő ezúttal is magasra tette a lécet, letehetetlen lett ez a rész is!

Tovább olvasom

Júniusi olvasási összegzés

Eltelt egy újabb hónap, úgyhogy meg is érkeztem a júniusban olvasott könyveim bemutatásával. Összesen 11 kötethez volt ezúttal szerencsém, amik között akadt jópár rövidebb kötet és manga/képregény is.

Tovább olvasom

Júniusi bookhaul

Júniusban az előző hónapokkal ellentétben több kötetet is beszereztem, összesen 14 db-ot, ami részben a pesti Könyvhétnek és a bonyhádi Könyvfesztiválnak köszönhető. Az alábbiakban láthatjátok őket.

Tovább olvasom

Rettig Attila: Emila bolygóközi kalandjai - értékelés

Rettig Attila: Emila bolygóközi kalandjai c. sci-fi meseregénye 2021-ben jelent meg a Napkút kiadó kínálatában. Ettől a kiadótól nagyon ritkán szokott a kezembe akadni egy-egy kötet, de az eddigiek mind gyöngyszemek voltak számomra, úgyhogy alig várom, hogy olvashassak még újabbakat is tőlük.

Tovább olvasom
süti beállítások módosítása