Minden, ami könyv

Könyvmolylány20 könyves oldala

Februári olvasási összegzés

Februárban összesen 9 kötetet tudtam elolvasni, aminek a felsorolását az alábbiakban láthatjátok.

Tovább olvasom

Pataki Eszter - Pataki Krisztina: Cserébe beszélgessünk - értékelés

Korábban már olvashattátok a Pataki ikrek debütáló regényéről, az 512 méterről írt ajánlómat. 2023 év végén pedig megjelent a lányok legújabb regénye, a Cserébe beszélgessünk, ami hasonlóan tanulságos történetet foglal magába.

Tovább olvasom

Alice Feeney: Időnként hazudok - értékelés

Egy ideje eléggé thrilleres hangulatban vagyok, úgyhogy az egyik barátnőmtől kértem thriller könyvajánlásokat, így került a kezembe az Időnként hazudok című kötet is, ami még 2017-ben jelent meg a Művelt Nép kiadónál. 

Tovább olvasom

Kondor Vilmos: Második Magyar Köztársaság (Második Magyar Köztársaság 1.) - értékelés

Még 2022-ben jelent meg az Open Books kiadónál Kondor Vilmos sorozatának első része, a Második Magyar Köztársaság, aminek azóta már a folytatása is napvilágot látott Az első budapesti olimpia címmel. Műfaját tekintve alternatív történelemben játszódó krimi.

Tovább olvasom

Aurora Lewis Turner: A hetedik bolygó (Bolygókeringő trilógia 2.) - értékelés

Az alábbiakban olvashatjátok a véleményemet a 2021-ben megjelent és a Bolygókeringő trilógia második részeként napvilágot látott, A hetedik bolygó című regényről.

Tovább olvasom

Jason Rekulak: Baljós rajzok - értékelés

Jason Rekulak: Baljós rajzok című thriller kötete az Open Books kiadónál jelent meg még 2023-ban. Korábban még nem hallottam a regényről, de az egyik barátnőm felhívta rá a figyelmemet és egy közös olvasás keretei között egyből sort is kerítettünk rá. Az alábbiakban olvashatjátok róla a…

Tovább olvasom
süti beállítások módosítása