Minden, ami könyv

Könyvmolylány20 könyves oldala

Márciusi olvasási összegzés

Márciusban inkább a rövidebb történetekhez volt hangulatom, úgyhogy az 5 db regény mellett 3 képregényt és 10 novellát is elolvastam, amit a bejegyzésben található két képen láthattok összefoglalva.

Tovább olvasom

Riley Baker: Találj vissza (A Happy End után 2.) - értékelés

Ismét egy Riley Baker kötetről hoztam nektek bejegyzést, mégpedig A Happy End után című sorozatindító kötet második részéről, a Találj vissza-ról.

Tovább olvasom

Aurora Lewis Turner: Lepkeszárnyak (Bolygókeringő trilógia 3.) - értékelés

Végre meghoztam a Bolygókeringő trilógia lezárásául szolgáló Lepkeszárnyak című kötetről is a bejegyzésemet. Az első két részről itt olvashatjátok a véleményemet: Névtelenek, A hetedik bolygó.

Tovább olvasom

Tomor Anita: Szeretlek, Hawaii! (Hollywood 2.) - értékelés

Már több Tomor Anita kötetről is olvashattátok a véleményemet a blogon. A korábbi 4 könyvet még recenzióként kaptam az írónőtől, de annyira megtetszett a stílusa, hogy azóta több regényét is megvettem és eddig még egyikben sem csalódtam. Az alábbiakban az Imádlak, Los Angeles! folytatásáról, a…

Tovább olvasom

Császi Zsüliet: A múlt fogságában - értékelés

Ebben a bejegyzésben egy Smaragd kiadónál megjelent kötetről, mégpedig Császi Zsüliet: A múlt fogságában címet viselő romantikus regényről olvashatjátok a véleményemet.

Tovább olvasom

Riley Baker: Átkozott szerencse (Lopott szerencse 2.) - értékelés

Még 2023-ban jelent meg Riley Baker nagysikerű Lopott szerencse című kötetének a második része, ami az Átkozott szerencse címet kapta. Az első részről olvasott ajánlómat ide kattintva olvashatjátok el, az alábbiakban pedig a folytatásáról olvashattok.

Tovább olvasom
süti beállítások módosítása