Minden, ami könyv

Könyvmolylány20 könyves oldala

Októberi olvasási összegzés

Októberben összesen 12 db kötethez volt szerencsém, amik közül több is a kedvencem lett, úgyhogy elmondhatom, hogy nagyon tartalmas hónap van a hátam mögött.

Tovább olvasom

John Cure: A gonosz új arca - értékelés

A gonosz új arca című kötet immáron már a hatodik olvasmányom volt John Cure szerzőtől. A kedvencem még mindig a Hontalan lelkek c. sorozat, de ez a regény is nagyon izgalmas és fordulatos lett.

Tovább olvasom

Köves József: A betörő és a dizőz - értékelés

Idén jelent meg Köves József: A betörő és a dizőz c. történelmi fikciós jegyekkel rendelkező kisregénye a K.u.K. kiadónál, amit elsősorban azoknak ajánlanék olvasásra, akik szeretik a történelmi köteteket az 1950-es évek környéki, Budapesten játszódó cselekménnyel.

Tovább olvasom

Almási Kitti: Bátran élni - értékelés

Már két éve a könyvespolcomon várakozott a Bátran élni c. kötet, de az utóbbi időben háttérbe szorultak nálam az önismereti és önfejlesztő kötetek, így egészen mostanáig várakozott arra, hogy a kezembe vegyem és elolvassam. Ahogy mondani szokták, mindennek megvan a maga ideje, úgyhogy biztos vagyok…

Tovább olvasom

Julia Quinn: És boldogan éltek (Bridgerton család 9.) - értékelés

Nagyon szerettem olvasni a Bridgerton sorozatot, úgyhogy nagyon örültem neki, amikor molyon felfedeztem, hogy az írónő írt mindegyik kötethez egy bónusz epilógust, ami az És boldogan éltek c. könyvben láttak napvilágot, és ami által egy kicsit tovább időzhetünk a Bridgerton testvérek körében.

Tovább olvasom

Horváth F. Dániel: Nászok és válások (dráma) - értékelés

Idén ősszel Horváth F. Dániel második kötete is napvilágot látott, ami ezúttal nem regény, hanem dráma műnemben játszódik. Kéfelvonásos szerelmi műként álmodta meg a szerző a cselekményt, ami a párkapcsolat nehéz oldalát hivatott bemutatni.

Tovább olvasom

Októberi bookhaul

Októberben összesen 7 db kötetet szereztem be, amik között vannak nagyon-nagyon várt könyvek is, amiket azóta már el is olvastam, mint pl. az Ex Hex. 

Tovább olvasom

Jaymin Eve - Leia Stone: Annihilate - Pusztulás (Kaptár-trilógia 3.) - értékelés

Még 2022-ben jelent meg a Könyvmolyképző Kiadónál a Kaptár trilógia harmadik része, amit még akkoriban be is szereztem, de ezidáig váratott magára az olvasása. 

Tovább olvasom

Erin Sterling: Csiribú, szerelem! (Ex Hex 1.) - ajánló

Erin Sterling: Ex Hex - Csiribú, szerelem! c. kötetét már nagyon régóta vártam, hogy végre megjelenjen és olvashassam, így szinte azonnal el is kezdtem, amint megérkezett hozzám.

Tovább olvasom
süti beállítások módosítása