Minden, ami könyv

Könyvmolylány20 könyves oldala

Hilary Davidson: Az utolsó lélegzet - értékelés

Egy egészen friss megjelenésű Kossuth kiadós thriller kötetről hoztam nektek ebben a bejegyzésben az ajánlómat. A kötetet a kiadótól kaptam recenziós példányként, amit ezúton is köszönök szépen!

Tovább olvasom

Tomor Anita: Most már együtt álmodunk (Álmodtam már rólad 3.) - értékelés

Még tavaly olvashattátok a blogon Tomor Anita: Álmodtam már rólad c. sorozatának első két részéről (Álmodtam már rólad, Még mindig rólad álmodom) írt bejegyzésemet. Végre eljutottam a harmadik rész olvasásához is, amiről az alábbiakban olvashatjátok a véleményemet.

Tovább olvasom

Áprilisi olvasási összegzés

Áprilisban 6 db regényt/meseregényt és 7 db mangát olvastam, amikről az alábbiakban olvashatjátok a rövid kis összefoglalómat.

Tovább olvasom

Url Izabell: A teheráni csecsemő - értékelés

Közel egy éve jelent meg Url Izabell: A teheráni csecsemő című, igaz történet alapján készült kötete a Smaragd kiadó gondozásában. A cselekmény alapját a covid időszak legelején Magyarországról ideiglenes kitiltott iráni hallgatók története adja. 

Tovább olvasom

Jen Calonita: Tükröm, tükröm - értékelés

Korábban már több Manó Könyvek által megjelentetett Sorsfordító kötetet olvastam és zömében nagyon tetszettek, úgyhogy alig vártam, hogy olvashassam a Tükröm, tükröm c. Hófehérke adaptációt is. A borítóról egyből megtudhatunk egy lényegi változást az eredeti mesével szemben: ezúttal a gonosz…

Tovább olvasom

John Cure: Démonok ivadéka (Hontalan lelkek 3.) - értékelés

A Hontalan lelkek c. sorozat első két része olyannyira beszippantott engem, hogy alig vártam, hogy a sorozat harmadik részét is a kezembe vehessem végre és újra elmerülhessek a szerző által alkotott misztikus, paranormális világban, de sajnos nem tetszett annyira, mint a korábbi részek.

Tovább olvasom
süti beállítások módosítása