Minden, ami könyv

Könyvmolylány20 könyves oldala

Áprilisi book haul

Ebben a bejegyzésben az áprilisban beszerzett könyveimet mutatom be nektek. Elég termékeny hónap áll mögöttem az új beszerzések tekintetében, összesen 23 kötetet szereztem be, lássuk is részletezve.

Tovább olvasom

Lis Ohtears: Örvény - értékelés

Átdolgozott kiadás

Az a megtiszteltetés ért, hogy Lis Ohtears felkért a második, átdolgozott kiadású Örvény kötet előolvasására, amit nagyon szívesen el is vállaltam. Volt szerencsém olvasni az eredeti verziót is, így nem érhet senkit sem meglepetésként, hogy ez is nagyon tetszett, de nézzük kicsit bővebben!

Tovább olvasom

Interjú Heniko Sakka írónővel

Aki nyomon követi a blog útját, az már korábban láthatta az Édes tini élet, valamint az Édesebb tini élet c. kötetekről írt értékelésemet, illetve azt is láthatta, hogy ezeknek a köteteknek hála újabb kedvenceket avathattam. Az a megtiszteltetés ért, hogy személyesen is jobban megismerhettem az…

Tovább olvasom

Heniko Sakka: Édesebb tini élet (Édes tini élet 2.)

Még csak nemrég olvastam az Édes tini élet c. trilógiaindító kötetet, ami annyira tetszett, hogy nem bírtam várni a második rész olvasásával. Nálam nagyon ritka, hogy egy sorozat részeit egymás után olvasom, mindig halogatom, szóval ez nagy szó nálam, hogy egyből belevetettem magamat a folytatásba.…

Tovább olvasom

BORÍTÓLELEPLEZÉS - Lione Stanislav: Csillagom

Újabb borítóleleplezést hoztam nektek, ezúttal egy romantikus fantasy kötetről. Lione Stanislav: Csillagom c. kötete várhatóan a nyár második felében fog majd megjelenni, ennek a borítóját láthatjátok most ebben a bejegyzésben:

Tovább olvasom
süti beállítások módosítása