ÚJÉVI FOGADALMAK BOOK TAG 2023

Molyon többen is kihívtak erre az Újévi fogalmak book tag-re, amire az alábbiakban olvashatjátok a válaszaimat. Remélem, hogy sikerül majd a mostani olvasási terveimet megvalósítanom az év során.
book_tag.png

1. Egy író, akitől szeretnél olvasni idén, de eddig még semmit nem olvastál tőle:

  • Gabriella Eld - nagyon régóta kíváncsi vagyok már a Legendák a Bagolyvárosból c. sorozatára és a tavalyi év során volt olyan szerencsém, hogy megnyertem az első három részét egy nyereményjátékon, úgyhogy szeretném idén elolvasni őket.

gabriella_eld.png

2. Egy könyv, amit mindenképp szeretnél elolvasni:

  • Riley Baker: Lopott szerencse c. kötetét, illetve a folytatását is majd, amint megjelenik. 

covers_732524_1.jpg

3. Egy klasszikus, amit szeretnél elolvasni:

  • J. R. R. Tolkien: A hobbit c. kötetét már évek óta szeretném elolvasni, de eddig még nem jött össze, jó lenne idén végre elmerülni ebben a regényben is.

covers_510397.jpg

4. Egy könyv, amit szeretnél újraolvasni:

  • Régebben sok kedvencemet olvastam újra, de mostanában a sok recenziós felkérés miatt örülök neki, ha az új szerzeményeimet tudom olvasni, nemhogy újraolvassak. :D De a Harry Potter sorozatot jó lenne ismét elolvasni.

hp.png

https://www.instagram.com/p/CclC0QUoE6E/?utm_source=ig_web_copy_link

5. Egy könyv, ami ezer éve várólistás, és idén el akarod olvasni végre:

  • Rengeteg ilyen könyv van. Ha csak a saját könyveimet nézem, akkor is fel tudnék sorolni több tíz könyvet is, de ha csak egyet kell választani, akkor Jennifer Probst: Keresd... c. sorozatának negyedik és egyben befejező kötetét mondanám, a Keresd mindörökkét.

covers_404579.jpg

6. Egy jó vastag könyv, amit beterveztél:

  • Aurora Lewis Turner: A hatalom köve - mindösszesen 772 oldal, de bízom benne, hogy annyira beszippant majd, hogy seperc alatt elrepül ez a többszáz oldal.

covers_672757.jpg

7. Egy író, akitől már olvastál és idén is szeretnél:

  • Colleen Hoover-től csak az újabban megjelent köteteket nem olvastam és szeretném idén pótolni ezt a hiányosságot is. A Layla, a Talán most és a Talán mégsem c. kötetek már megvannak, de szeretném a Minden tökéletesed c. kötetet is beszerezni.

colleen_hoover.png

8. Karácsonyra kapott könyv, amit el fogsz olvasni idén:

  • A Layla c. kötetet karácsonyra kaptam egyik barátnőmtől, azt biztosan el szeretném idén olvasni, de a többi ajándékkönyvemet is, amelyek az alábbiak voltak: Marvel Studios - Képes útmutató, Marvel Studios - Kérdések és válaszok, Jen Calonita: Tükröm, tükröm, Matt de la Pena: Reménysugár, Tess Wakefield: Bíbor szívek és Margaret Stohl: Ikonok.

full1.png

full2.png

9. Egy sorozat, amit elkezdeni és befejezni is 2023-ban fogsz:

  • Huh ez nehéz kérdés, mert ugyan biztos, hogy sok sorozatot fogok elkezdeni, de hogy ezek közül melyeket sikerül befejeznem, az megint egy másik kérdés. De például Krencz Nóra: Megszámlálhatatlan c. sorozatát szeretném idén végigolvasni.

krencz_nora.png

10. Van valami olvasási terved?

  • Annyi tervem van csupán, hogy szeretném idén is elérni az évi 150 elolvasott könyvet. Tavaly épphogy meglett, bár volt benne pár képregény, mesekönyv, novella, amikkel gyorsabban lehetett haladni, mint egy hosszabb regénnyel.

+1 Szeretnél-e idegen nyelven olvasni?

  • Igen, szeretnék, de elég lassan haladok az idegen nyelvű könyvekkel sajnos. Tavaly év elején kezdtem el a Harry Potter sorozat 3. részét angolul, de a kezdeti lendület után félre is tettem, úgyhogy idén mindenképpen szeretném végre befejezni.