Minden, ami könyv

Könyvmolylány20 könyves oldala

Márciusi olvasási összegzés

Műfaji kavalkád

Márciusban viszonylag sok kötetet sikerült elolvasnom, de a darabszám elég csalóka, mert sok nagyon rövid kötet és mese is van benne. Teljesen véletlenül kereken 20 könyvhöz/meséhez volt szerencsém, aminek a felsorolását lejjebb olvashatjátok műfajok szerinti bontásban.

Tovább olvasom

Márciusi book haul

Ebben a bejegyzésben a máricusban beszerzett könyveimet mutatom be nektek. Általában sikerül visszafognom magam a könyvek vásárlásával, de vannak hónapok, amikor elszállok kicsit. Ez a március most valahol a középmezőnyben foglal helyet, összesen 10 könyvet sikerült beszereznem.

Tovább olvasom

Stephen King: Az írásról - értékelés

Eddig még nem sok könyvet olvastam Stephen Kingtől, ugyanis nem vagyok egy nagy horror rajongó, de az utóbbi időben egyre több könyve kerül a kezembe. Bár inkább azok a kötetek, amik kevésbé horrorisztikusak, inkább fantasy vagy thriller kötetek. Az alábbiakat olvastam eddig: Az Intézet, Bilincsben,…

Tovább olvasom

Gail Honeyman: Eleanor Oliphant köszöni, jól van - értékelés

Egy molyos kihívás miatt vágtam bele ebbe a kötetbe, korábban még nem hallottam róla, talán nem is került volna soha sorra, ha nincs ez a kihívás. A kötet Costa Könyvdíjat nyert, emiatt kíváncsi lettem, milyen pluszt nyújthat, ami miatt díjazott lett, ugyanakkor a fülszövege nem győzött meg arról,…

Tovább olvasom

Riley Baker: A boldogító nem! - értékelés

Annyira tetszett a két korábban olvasott könyv Riley Baker-től, hogy megszereztem A boldogító nem!-et és két nap múlva el is olvastam mindössze két és fél óra leforgása alatt. Rövid kötet, így hamar a végére lehet érni, na meg a cselekménye is nagyon olvastatja magát. 

Tovább olvasom
süti beállítások módosítása