Minden, ami könyv

Könyvmolylány20 könyves oldala

Decemberi olvasási összegzés

Decemberben a karácsonyi készülődések és rokonlátogatások miatt nem volt túl sok időm olvasni, de azért így is összejött az alábbi 9 könyv olvasása a hónapra. Bár van közöttük rövidebb mesekönyv is, amikkel gyorsabban lehetett haladni, de voltak közöttük nagyon izgalmas, letehetetlen regények is,…

Tovább olvasom

Decemberi book haul

Decemberben összesen 9 könyvvel lettem gazdagabb, amik között elég sokféle műfajú és kiadójú könyv van. A nagyját karácsonyra és a születésnapomra kaptam ajándékba a hozzám hasonló könyvmoly barátaimtól.

Tovább olvasom

Télvíz idején (novelláskötet) - értékelés

Egyik barátnőm hívta fel a kötetre a figyelmemet, ugyanis neki megjelent az egyik novellája benne és kérdezte, hogy nem olvasnám-e el a novelláskötetet. Természetesen azonnal igent mondtam rá, és az idei év második könyveként sort is kerítettem az olvasására.

Tovább olvasom

Péri Györgyi: Aki reménnyel indult (Aki hétszer született 2.) - értékelés

Még novemberben olvastam az Aki hétszer született c. kötetet, ami Péri Györgyi sorozatának első része volt. Az idei év első olvasmányaként molyos utazókönyv keretei között volt szerencsém elolvasni a folytatást is, amiről az alábbiakban olvashatjátok a véleményemet.

Tovább olvasom
süti beállítások módosítása