BORÍTÓLELEPLEZÉS - Dömötör László: A lámpás hölgy

boritoleleplezes.png

A napokban fog megjelenni Dömötör László második kötete, A Hold hősei: A lámpás hölgy, ami a korábban megjelent A Hold hősei: A vörös kereszt rejtélye c. kötet folytatása lesz.  Az írótól azt az információt kaptam, hogy önmagában is kerek egész történet, tehát nem feltétlenül kell elolvasni hozzá az első részt, de ha egészében akarjuk látni a cselekményt, akkor persze érdemes sorban haladni velük. 

Az új kötet borítója:

hhfront_insta2.jpg

A megjelenéssel kapcsolatos információk:

Megjelenés várható időpontja: 2023. február 1.
Kiadja: Aposztróf Kiadó
A borítót Németh Csongor grafikus, illusztrátor készítette.
Műfaj: sci-fi, kaland

 

Fülszöveg:

A XXII. századra az emberiség benépesítette a Holdat. Miközben Szeléné holdváros nyüzsgő hétköznapjait éli, a látszólag biztonságos létesítmény falai között gonosz erők ébredeznek. Titokzatos balesetek történnek, szellemek bolyonganak a folyosókon, néhány tudósnak pedig nyoma veszik. 

Vajon van összefüggés a rejtélyes események között? 

Amikor Ben, Gergő és Sven az őszi szünetben önkéntes szolgálatra érkeznek a holdváros klinikájára, még nem sejtik, hogy hamarosan egy rémálom kellős közepén találják magukat. Ráadásul a három ifjú vöröskeresztes veszi pártfogásába az egyik eltűnt tudós lányát, a nagyszájú Milit, aki felkavarja az összeszokott társaság érzelmeit. 

A botcsinálta nyomozócsapat tagjaira félelmetes kalandok várnak, amelyek során nemcsak egy hátborzongató ellenséggel kell szembenézniük, hanem saját esendőségeikkel is. S míg hőseink a kusza rejtély szálait igyekeznek kibogozni, megismerkednek egy küzdelmes életű nő igaz történetével, akinek a jelen és a jövő nemzedékei is sokat köszönhetnek.  

 

Az író elérhetősége:

Instagram: Dömötör László (@holdhosei)