BORÍTÓLELEPLEZÉS - L. J. Wesley: Brooke

A második kiadás új borítója

boritoleleplezes.png

Korábban olvashattátok már a blogon az L. J. Wesley-vel készített interjúmat, amiben megtudhattatok pár érdekességet az íróról, illetve a munkásságáról. A bejegyzésben találtok egy kisebb összefoglalót is a korábban megjelent műveiről; van közöttük romantikus, sci-fi és fantasy kötet is. A Brooke c. kötet első kiadása mostanra teljesen kiürült a boltok polcairól, így szükségessé vált egy második adag nyomtatása is, amihez Wesley új borítót is készített. Ezt láthatjátok az alábbiakban!

uj_1.png

Ha jobban megvizsgáljátok a két borítót, észrevehetitek, hogy az életjel motívuma mindkét köteten felbukkan. Nem véletlenül, hisz nagyon jól passzol a kötet cselekményéhez. 

regi_1.png

A kötet fülszövege:

Elég egy baleset ahhoz, hogy minden megváltozzon?
Brooke a saját testének börtönébe kerül és nem emlékszik semmire.
Vajon milyen hatással van az emberre, ha külső szemlélőként szembesül a múltjával?
A hosszú és fájdalmas kórházi kezelések segítenek rajta, de a múlt kísértetei meggyötrik a lelkét.
Vajon miként viseli ezt az időszakot?
Ugyanaz az ember lesz, aki volt?
Van még bármiféle jövő Brooke számára?

A szerzőről:

L. J. Wesley élete már nagyon régóta a könyvek körül kering, írni és olvasni is nagyon szeret. Első próbálkozásai nagyon régre, még az iskolás időkre nyúlnak vissza. Azóta sok-sok tapasztalat és megannyi kiadott könyv van a háta mögött, ami reményei (és reményeim) szerint a sokszorosára fog növekedni majd a jövőben. Már szinte az összes műfajban kipróbálta magát: első szárnypróbálgatásai egy sci-fi könyvben, az Egy űrállomás-takarító naplója c. kötetben láttak napvilágot még 2017-ben, ám kiadóváltás következtében új, bővített kiadást kapott ez a történet még ugyanabban az évben. Ezt követte a romantikus zsánerben megírt  Brooke c. kötet 2018-ban, majd a 12 első randi című kötet 2019-ben. Ez utóbbi könyv 2020-ban New Adult kategóriában első helyet ért el a Dugonics-András irodalmi díjon. 2020-ban jelent meg az első fantasy kötete, a Hetedhét birodalom, ami 2021-ben harmadik helyet szerzett fantasy kategóriában a Dugonics-András irodalmi díjon. Legújabb regénye, az O.N.S. 2021 őszén jelent meg szintén romantikus műfajban. Az írás és az olvasás mellett sok egyéb hobbit is magáénak tudhat: tördelési és borítókészítési munkálatokat is ellát, esetenként szerkeszt is könyveket, pirográfiával és még sok egyéb dologgal is foglalkozik.

Az alábbi linken megnézhetitek a szerző által a könyvről készített rövid kis videót: 

https://vm.tiktok.com/ZML7cQV21/?k=1

A könyvet a Mogul kiadótól vagy személyesen a szerzőtől tudjátok előrendelni ezeken a linkeken:

https://shop.konyvmogul.hu/a-testem-a-bortonom

https://ljwesley.hu/termek/brooke

Kedvcsináló idézetek:

 – Kikaplak a székből és felviszlek a lépcsőn. Ajtó nyit, és már bent is vagyunk.
– És közben a székem meglovasítják. Az ajtót meg nem fogod tudni kinyitni engem cipelve, és végül leesel velem a lépcsőn. Igazán romantikus gondolat, hogy együtt törjünk ripityára, de inkább valami alternatív megoldást kéne találnunk. 

 

– Gyönyörű ez a hely – sóhajtott egy nagyot. – Tudom, mondtam már, de egyszerűen nem tudok betelni vele. Az egész világ gyönyörű, de valahogy soha nem vettem észre. Soha nem figyeltem rá.