Áprilisi bookhaul

Idén egészen áprilisig sikerült tartanom magam a "nem veszek új könyveket" elhatározásomhoz, mert sok-sok olvasatlanom felgyűlt és azokkal szerettem volna elsősorban haladni. Áprilisban viszont olyan jó kis könyves akciók voltak, hogy nem bírtam őket kihagyni.
kossuth.jpg

Hónap elején egy könyvvel lettem gazdagabb az Álomgyár kiadó könyvesbolti akciójának köszönhetően, ahonnan Alan Gratz: Menekültek című thriller kötetével távoztam.

alomgyar.jpg

A hónap végefelé a Kossuth kiadós 50% akciót is kihasználtam, ami által sok-sok nagyon vágyott könyvet tudtam beszerezni tőlük nagyon jó áron, amik az alábbiak:

- Devney Perry: Juniper Hill

- Alan Rickman: Őrülten, mélyen

- Beth Moran: Let It Snow - Szerelem karácsonyra

- Margaret Rogerson: Sorcery of Thorns - Könyvek varázslata

- Lynn Painter: Újra meg újra

A hónap legvégén pedig volt nálunk a közelben egy Alexandra raktárvásár, ahová ellátogattam. Régi vágyam volt részt venni egy hasonló rendezvényen, de felénk nem voltak eddig ilyenek, úgyhogy nagyon örültem neki, hogy végre ide is szerveztek raktárvásárt. Jojo Moyes három kötetét sikerült megvennem, mégpedig az Áradó fényt, a Párizs szólóbant és a Tiltott gyümölcsöt.

jojo_mojes.jpg

Áprilisban csak egy recenziós példány érkezett hozzám a Smaragd kiadó által, ami Németh Balázs: Huszonnégy óra a kísértetekkel című kötete.

reci.jpg