Minden, ami könyv

Könyvmolylány20 könyves oldala

Aurora Lewis Turner: A megtörhetetlen átok (Az ikerlángbűbáj 2.) - előolvasás

Nemrég olvashattátok a blogon A tűzróka c. kötetről írt értékelésemet, ami nagyon nagy kedvencem lett, ahogy a blogbejegyzésben is olvashatjátok. Az a megtiszteltetés ért, hogy az írónő felkért a második kötet előolvasására, amit ezúton is köszönök, végtelenül hálás vagyok érte! ♥

Tovább olvasom

John Cure: Rekviem egy halott lányért (Hontalan lelkek 2.) - értékelés

Nagyon ritkán szoktam horrort olvasni, eléggé távol esik a komfortzónámtól, de John Cure: Hontalan lelkek c. kötete annyira beszippantott, hogy muszáj volt minél előbb sort kerítenem a folytatására is.

Tovább olvasom

N. Simon Barbara: A szerelem üzlete (Érted 1.) - értékelés

Molyos utazókönyvként olvastam a kötetet, amire egy jó ideje felfigyeltem már, úgyhogy örültem neki, hogy végre sorra keríthettem. A borítója azonnal megfogott engem, nagyon csajos és figyelemfelkeltő.

Tovább olvasom

Nicholas Sparks: Válaszúton - értékelés

Régebben több Nicholas Sparks könyvet is olvastam, de jópár éve nem volt újabb kötetéhez szerencsém. A Válaszúton c. regényéről már sokat hallottam, a film megjelentével egyre felkapottabb lett, de sajnos számomra nem hozta a várt színvonalat, talán ez volt az eddigi leggyengébb általam olvasott…

Tovább olvasom

Kel Carpenter: Gonosz kis játékok (A Kárhozottak királynője 2.) - értékelés

Augusztus végén hoztam nektek egy bejegyzést A Kárhozottak királynője első részéről, a Lucifer lányáról, ami egész jó kis sorozatindító fantasy kötet lett. Most ennek a sorozatnak a második részéről, a Gonosz kis játékokról olvashattok egy kis értékelést ebben a posztban.

Tovább olvasom

Szeptemberi book haul

A szeptember sem telhetett el új könyvek beszerzése nélkül, azonban most volt jópár könyv, amelyek nem vásárlás, hanem egyéb úton kerültek hozzám. 

Tovább olvasom

Szeptemberi olvasási összegzés

Szeptemberben összesen 14 kötetet olvastam, amelyek az alábbi összefoglaló képen is láthatóak:

Tovább olvasom

Lione Stanislav: Csillagom - értékelés

Idén augusztusban jelent meg Lione Stanislav: Csillagom c. kötete, amiről hoztam is nektek korábban egy borítóleleplezős bejegyzést. Most ebben a posztban a kötetről írt ajánlómat olvashatjátok.

Tovább olvasom

Julia Quinn: Sir Phillipnek szeretettel (Bridgerton 5.) - értékelés

Újabb Bridgerton kötetről hoztam nektek értékelést, mégpedig az 5. kötetről, a Sir Phillipnek szeretettel című, Eloise történetét bemutató regényről.

Tovább olvasom

Kristin M. Furrier: A Társalkódónő

Molyos utazókönyvként került hozzám a kötet, s mivel olvastam már több kisregényt is az írónőtől, így tudtam, hogy milyen stílusra kell számítanom, nem teljesen ismeretlenül vágtam bele a könyvbe. Kristin műveinek mindegyikére igaz, hogy régebbi korokban, korábbi évszázadokban játszódnak, s…

Tovább olvasom

Jay McLean: Kick Push - Lebegés (Lebegés 1.) - értékelés

Barátnőm ajánlására vettem meg ezt a kötetet az egyik KMK-s raktárvásáron. Teljesen ismeretlenül, csupán barátnőm unszolására hallgatva álltam neki, bíztam benne, hogy nekem is nagyon tetszeni fog majd. A kötet nem új darab, már 2019-ben megjelent a KMK gondozásában, és ugyan viszonylag felkapott…

Tovább olvasom
süti beállítások módosítása